wijnhuisverlinden.be

Wijndomeinen - Silva Mathias Wines

Silva Mathias Wines produceert 2 heerlijke wijnen uit de Dao-regio. Mooie complexe en sappige wijnen met mooi fruit en fluweelzacht in de mond. Wijnmaker Carlos Silva: “Als kind vergezelde ik mijn ouders in de wijngaard. Niet omdat ik het leuk vond, maar uit noodzaak.
Een groot deel van mijn jeugd heb ik in deze wijngaarden doorgebracht, mijn ouders geholpen, terwijl mijn vrienden speelden, uit gingen met vrienden, meisjes versierden … .
Het proces herhaalde zich elk jaar, het klaarmaken van de eiken vaten en al het andere materiaal, het plukken van de druiven, waar als kind geen einde aan leek te komen … Ik haatte die taken!
Nu, als gevolg van mijn leeftijd, en ook omdat mijn vader er niet meer is, voel ik een enorme aantrekkingskracht van het land, de wijngaarden en de tradities. Als jonge man had ik nooit gedacht dat ik deze aantrekkingskracht zou voelen, maar het blijkt de beste ontsnapping te zijn aan moderne en technologische routines.”
En zo werd dit project, SILVAMATHIAS Wines, geboren, als een toewijding aan alle inspanningen die mijn ouders hebben geleverd om drie kinderen groot te brengen en op te voeden.”
In elke fles bezorgen we een stukje van deze dankbaarheid.
” Onze wijnen komen uit de regio Dão – Portugal, die we met trots vertegenwoordigen. ”

SILVAMATHIAS Wines is ook het resultaat van een fusie tussen de passie voor wijnen en de sensaties die een wijn ons kan overbrengen. We houden van communiceren, het creëren van banden tussen mensen, het creëren en delen van momenten die overblijven voor onze samenleving.