Bodegas Santa Ana Classic Moscato

6,10 /per fles

20 op voorraad

Inhoud: 75 cl

Categorie:

Informatie

Druivensoorten: Moscatel

Alcohol: 12%

Land: Argentinië

Streek: Mendoza

Ligging: Mendoza

Beschrijving: Lichtgele kleur met aroma’s van rijpe peer, citrusfruit en oranjebloesem. Hij is zoet met toch verfrissende zuurtjes in de mond en heeft veel fruitigheid en elegantie. Een wijn met een knapperige afdronk.

Gerecht: Deze wijn gaat perfect bij kruidige Aziatische of Mexicaanse gerechten en bij allerlei fruitige desserts, zeker bij vers fruit een mooie combinatie. En natuurlijk op het terras met vrienden!

Info: Bodegas Santa Ana is de getrouwe weerspiegeling van een opmerkelijke geschiedenis gekenmerkt door waarden, cultuur, prestaties en herinneringen aan eindeloze momenten en mensen. De architectuur combineert de honderdjarige ervaring in de wijn business met een moderne stijl en state-of-the-art technologie. Goede wijnen kunnen alleen worden gemaakt van goede druiven. Het terroir is de ware wortel en oorsprong van alles. De wijngaarden zijn gelegen in de provincies Mendoza, San Juan en Catamarca: de belangrijkste wijnbouw regio’s in Argentinië. Elke locatie, met zijn bijzondere klimaat en stijl, definieert en geeft persoonlijkheid aan elk van onze wijnen. Het Andes gebergte is verantwoordelijk voor de irrigatie van de wijngaarden en het verstrekken van de hoogte en het klimaat die nodig zijn voor de productie van uitzonderlijke wijnen.