Wijnproeverij Spaanse wijnen 18-19 juli - Wijnhuis Verlinden

Wijnproeverij Spaanse wijnen 18-19 juli

Op zaterdag 18 en zondag 19 juli kan u komen proeven van een 20-tal Spaanse wijnen in ons assortiment. Echt lekkere wijnen met zoals steeds een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. De wijnen die kunnen worden geproefd komen uit Rioja, Rias Baixas, Castilla de la Mancha, Valencia, Somontano, Utiel-Requena, Toro en Navarra. Kom zeker langs en breng vrienden, familie en collega’s mee De proeverij gaat door bij ons thuis in de tuin. Door het corona-virus zijn er wel wat maatregelen.

Zo kunnen er slechts 12 mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. We gaan dus werken in tijdsblokken van 1,5 uur. Hiervoor kan je u inschrijven op deze website.Als u met bv 4 personen komt, zitten jullie bijeen, eventuele andere personen zullen apart zitten zodat er geen “bubbels” gemengd worden. Op deze manier hebben we ook tijd om een woordje uitleg bij de wijnen te geven.

Het is noodzakelijk om in te schrijven. Reserveer een tijdsvak en dan komt dat in het winkelmandje. Ga dan naar afrekenen (proeverij is gratis) en vervolledig je gegevens. U krijgt een bevestigingsmail als je bent ingeschreven. Max 12 personen per tijdsvak.

Wij hopen van harte dat jullie er bij kunnen zijn op deze proeverij.

Terug naar proeverijen