wijnhuisverlinden.be

Wijnproeverij aan huis: een gezellige avond samen

- 8 wijnen proeven, op maat van uw smaak

- Inclusief uitleg over wijn, druif en streek

- Gratis en vrijblijvende degustatie bij u thuis

- Voor 8 tot 15 personen (minimaal 21 jaar oud)

- Met aankoopbon voor u als organisator

Bestel nu uw proeverij aan huis

Gezellige wijnproefavond

Gratis wijnproeverij aan huis

 

Wilt u een unieke avond bij u thuis, samen met familie, vrienden of collega’s? Dan is een wijndegustatie aan huis een leuk idee. Ontdek samen welke wijnen u lekker vindt, met de neus in het glas.

Samen met u selecteren we zorgvuldig een achttal wijnen. Hierbij zorgen we steeds dat u de volledige keuze heeft. Rode en witte wijnen in elke prijsklasse en uit de hele wereld, van parelend en droog tot zoet en fruitig.

Bij de verschillende exemplaren krijgt u telkens de nodige uitleg over de wijn, de druivensoort en de specifieke streek. Zo maakt u kennis met de verhalen en de beelden achter het etiket. Een ware ontdekkingsreis voor elke liefhebber.

Bestel nu uw proeverij aan huis

Degustatie

Onze wijnproeverijen aan huis: veelgestelde vragen

“Wat moet ik zelf voorzien bij de wijnproeverij aan huis?”

Het enige wat u hoeft te doen is acht tot vijftien vrienden, familie of collega’s uit te nodigen. Idealiter hebben deze al een zekere interesse voor wijnen. Wij zorgen voor de nodige flessen (inclusief presentatie) met glazen en spuwemmers.

Eventueel voorziet u zelf enkele hapjes bij de wijndegustatie aan huis. Enkele sneetjes brood zijn sowieso aangeraden, om de smaak en aroma’s van elke fles voluit tot hun recht te laten komen.

“Is jullie wijnproeverij aan huis écht gratis?”

Ja hoor. U bent ook niet verplicht om nadien bij ons flessen te kopen. Als dank voor uw gastvrijheid belonen wij u wel met een leuke aankoopbon.

“Wat als wij bij u willen bestellen na de wijnproeverij aan huis?”

Op het einde van de avond kan elke aanwezige een bestelling doorgeven. Binnen de week worden de bestelde wijnen geleverd aan huis, bij de organisator van de wijndegustatie.

“Kan ik op een andere manier bij jullie proeven?”

Absoluut. Elke maand organiseren wij een proeverij in Schriek. U kan dan komen proeven van verschillende flessen, waarbij telkens een land of enkele domeinen centraal staan. Ontdek hier alles over de eerstvolgende degustatie bij ons.

Over Wijnhuis Verlinden

Een goede wijn hoeft niet duur te zijn. Dat bewijzen wij al sinds 2004, met de lekkerste wijnen uit de hele wereld. Steevast gaan we voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Hierbij voeren we telkens rechtstreeks in.

 

Naast verschillende wijnen die alom bekend zijn hebben we ook tal van toppers via kleine wijnboeren. Hierdoor zorgen we er ook voor dat er ervaring kenner nog steeds nieuwe zaken ontdekt. Onze oudere wijnen gemaakt met ‘vieilles vignes’ zijn bijvoorbeeld echte aanraders.

Ontdek nu ons assortiment

Gezellige wijnproefavond