Santa Ema Amplus Cabernet Sauvignon

14,50 /per fles

17 op voorraad

Informatie

Druivensoorten: 100% Cabernet Sauvignon

Alcohol: 13,50 % Vol.

Land: Chili

Ligging: Cachapoal Valley

Beschrijving: Diep intens rode wijn met in de neus complexe en intense aroma’s van donker fruit, zoals blauwe bessen, cassis en zwarte bessen met een toets van donkere chocolade. Mondvullende en sterk geconcentreerde wijn met stevige rijpe tannine en aanhoudend fruit tot in de afdronk.

Gerecht:
Met steak of lamsvlees. Ook met rijpe kazen.

Info: Santa Ema ligt in een stille uithoek van de zona Valle de Colchagua, in het zuiden van subregio Valle del Rapel (Central Valley) in Chili. Santa Ema wijnen zijn fruitig, vol, vlot toegankelijk en elegant. Zij gaan zeer goed samen met maaltijden of als wijn onder vrienden. Santa Ema wijnen zijn het resultaat van de know-how in huis, de laatste technologie betreffende wijn maken en een doordacht beheer van de wijngaarden. Alle druiven worden handmatig geplukt. De constante verbeteringen hebben ervoor gezorgd dat de wijnen de afgelopen tijd meer en meer internationale waardering krijgen.

* Amplus is Latijns voor belangrijk, voornaam,eervol. Dit is een moderne wijn met een grote complexiteit en elegantie. Rijping gedurende 12 maanden in Franse eiken vaten.