wijnhuisverlinden.be

Een exclusief wijnpakket laten bezorgen

  • Uitgebreid aanbod van wijnpakketten
  • Samengesteld per kleur, land, regio of producent
  • Voor elk budget, met de beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Ook mogelijk om zelf samen te stellen
  • Gratis levering in ruime regio Heist-op-den-Berg.

Ontdek nu onze wijnpakketten

Gezellige wijnproefavond

Een wijnpakket: ideaal om wijnen te ontdekken

Een wijn-proefpakket is de ideale manier om nieuwe horizonten te verkennen. Wist u namelijk dat uw smaak doorheen het leven blijft veranderen? Precies daarom is het fijn om regelmatig eens wat nieuwe wijn te blijven ontdekken.

Een proefpakket is zowel geschikt om voor uzelf als een andere liefhebber te kopen. Elk pakket uit ons assortiment bestaat uit zes flessen, die stuk voor stuk met zorg zijn uitgekozen. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding staat bij elke fles wijn voorop.

Onze klassiekers zijn de Enjoy- en Discover-pakketten, met soepele, zachte en toegankelijke wijnen. Deze zijn uitstekend om dagelijks te drinken. Beschikbaar voor witte wijn, rode wijn en rosé-wijnen.

In ons aanbod valt er voor iedereen nieuwe favoriete wijn te ontdekken. Zelfs de grootste liefhebber vindt er vast en zeker fijne nieuwigheden. Van Europa tot de Nieuwe Wereld, voor elk belangrijk land of regio ter wereld hebben we een apart wijnpakket.

Ontdek nu onze wijnpakketten

Degustatie

Liever bij ons komen proeven? Dat kan ook!

Elke maand organiseren wij een wijnproeverij, bij ons in de tuin of kelder. Hierbij staan steevast enkele wijndomeinen centraal of zoomen we in op een specifiek land of bepaalde regio. Laat u bijvoorbeeld verrassen door krachtige rode en heerlijke witte wijnen, die u zeker moet geproefd hebben.

Naast de bijzondere wijnproeverij bij ons bieden we ook thuisdegustaties aan. Hierbij voorzien we acht wijnen, op maat van wat u lekker vindt.

Over Wijnhuis Verlinden

Een goede wijn hoeft niet duur te zijn. Dat bewijzen wij al sinds 2004, met de lekkerste wijnen uit de hele wereld. Steevast gaan we voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Hierbij voeren we telkens rechtstreeks in.

 

Naast verschillende wijnen die alom bekend zijn hebben we ook tal van toppers via kleine wijnboeren. Hierdoor zorgen we er ook voor dat er ervaring kenner nog steeds nieuwe zaken ontdekt.

Ontdek nu ons assortiment

Gezellige wijnproefavond