wijnhuisverlinden.be

Of u nu graag af en toe een goede fles ontkurkt of eerder een doorwinterde wijnliefhebber bent: in onze wijnhandel vindt u vast en zeker datgene wat perfect bij uw unieke smaak past. Naast de meer dan 400 wijnen in ons vaste assortiment komen er regelmatig nieuwe heerlijke exemplaren bij.

Ga op verkenning en ontdek hieronder wat onze wijnhandel allemaal te bieden heeft. Van recente aanwinsten tot aanraders van het moment of onze kelderresten. Steevast met een excellente prijs-kwaliteitsverhouding.

Ontdek ook onze kelderresten, die binnenkort het assortiment van onze wijnhandel verlaten. Stuk voor stuk pareltjes, die na verdere rijping in de fles momenteel op dronk zijn. Ideaal om meteen voluit van te genieten.

Naar de online wijnshop

Alles over wijnen

Op zoek naar wat extra informatie over een bepaalde druivensoort? Of wenst u alles te weten over het correct drinken en bewaren van uw favoriete wijn? Dit en meer leggen we u graag uit op onze blog.

Of wilt u graag meer lezen over uw favoriete wijndomein? Ontdekt u graag nieuwe horizonten? We vertellen u alles over de beste lokale wijnboeren in Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk en tal van andere landen. Doe ontdekkingen en bestel meteen in onze webshop.

Bodega Las Calzadas

13-05-2023

Een prachtig authentiek wijndomein, met passie voor traditie en land. Hier maakt men wijnen zoals ze in het dorp al […]

Lees meer

Bodega Viñaguareña

10-05-2023

Bodega Viñaguareña Een prachtig domein waarmee we al een 10-tal jaren samenwerken. Stevige wijnen met toch de nodige finesse en […]

Lees meer

Bezoek de proeverijen van onze wijnhandel

Elke maand organiseren wij een wijnproeverij, bij ons in de tuin of de kelder. Hierbij staan steevast enkele wijndomeinen centraal of zoomen we in op een specifiek land of bepaalde regio. Laat u verrassen en vul uw wijnkelder aan met enkele nieuwe ontdekkingen.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor een unieke wijnproeverij aan huis. Maak er een gezellige avond van met familie, vrienden of collega’s. Op basis van uw unieke smaak kiezen we samen acht wijnen om te ontdekken.

Zondag 11 juni: Wijnproeverij Italië

11-06-2023
KSVSchriek, Tuindijk 40, 2223 Schriek

Italië staat bekend om zijn prachtige landschappen, historische steden en natuurlijk zijn uitstekende wijnen. Wijn maken is al eeuwenlang een […]

Lees meer

Zondag 14 mei: Proeverij Spanje (deel 1)

14-05-2023
Lauwrijkstraat 6, 2223 Schriek

U kan komen proeven van een 25-tal lekkere wijnen uit Spanje. We willen 4 domeinen in de kijker zetten: Viñaguareña […]

Lees meer

Ontdek onze wijn-proefpakketten

Op zoek naar een originele must-have voor een wijnliefhebber? Dan is één van onze proefpakketten de prima keuze. Daarnaast is het ook fijn om voor uzelf te bestellen, om nieuwe horizonten te verkennen.

De proefpakketten zijn samengesteld per kleur, land, regio of producent. Hierin hebben we mogelijkheden voor elk budget. Bovendien vernieuwen we regelmatig de samenstelling van elk pakket. Maar u kan ze ook zelf samenstellen met wijnen naar keuze.

Lees meer over onze proefpakketten

Over Wijnhuis Verlinden

Een goede wijn hoeft niet duur te zijn. Dat bewijzen wij al sinds 2004, met de lekkerste wijnen uit de hele wereld. Steevast gaan we voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Hierbij voeren we telkens rechtstreeks in.

Naast verschillende wijnen die alom bekend zijn hebben we ook tal van toppers via kleine wijnboeren. Hierdoor zorgen we dat ook de ervaren kenner nog steeds nieuwe zaken ontdekt.

Nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief. Zo mist u niets meer van het meest recente nieuws over onze heerlijke wijnen.